Önéletrajz készítése a glink.hu-n

Egy önéletrajz tartalmáért természetesen alaposan meg kell dolgozni, de a megszerkesztése pofonegyszerű a glink.hu alkalmazásával. Kifejezetten a mérnöki elvárásoknak megfelelő szempontok szerint tölthetjük fel tartalommal önéletrajzunkat, ráadásul a szakmai előmenetelünk során könnyedén naprakészen tarthatjuk. A megfelelő szövegdobozok kitöltése után a szerkesztést a glink.hu-ra bízva letölthetjük önéletrajzunka PDF formátumban.
Milyen egy jó szakmai önéletrajz

Egy-egy állásinterjú előtt a döntéshozók kevesebb mint egy percet töltenek egy önéletrajzzal így annak szövegezése rövid, lényegretörő legyen. Ebből kifolyólag érdemes vázlatosan írni, nem pedig regény formában. Mind a nyomtatásnak, mind a szövegnek annyira kell csak figyelemfelkeltőnek lenni, hogy behívjanak egy személyes meghallgatásra, és ott nyíljon alkalom részletesen bemutatkozni.
A kevés szakmai tapasztalattal rendelkező pályázó (egyetemi hallgató vagy frissen végzett), mindenképpen tüntesse fel a tanulmányi idő alatt elvégzett szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat. A komolyabb munkatapasztalattal rendelkezők a munkakörük mellett a munka tevékenységükről, konkrét feladataikról is jó ha említést tesznek.
A legtöbb országokban, mint ahogy Magyarországon is, a cégek széles körben elvárják, hogy a jelentkező mellékeljen fényképet is önmagáról. A fotó legyen igazolványkép, vagy ahhoz hasonló. Semmiképpen ne legyen strandfotó vagy valamilyen buli utáni felvétel.
A papírnak mindig csak az egyik oldalára szabad nyomtatni. Nyomtatott lapokat illik aláírni, és összehajtogatás nélkül, A4-es borítékban ajánlva vagy pdf formátumban emailben elküldeni.

Álláskeresés a glink.hu segítségével

Ha a glink.hu-n készíted el önéletrajzodat, automatikusan növeled az elhelyezkedési esélyeidet. Az önéletrajzban megadott adatokat egy kattintással megoszthatod komolyabb fejvadász- illetve mérnök munkaerőt kereső magyarországi cégekkel.

Az önéletrajz készítő alkalmazás csak regisztrált felhasználók számára érhető el.
Bejelentkezés itt.